Boeksignering door Helmi Smeulders. Island Vibes The joy of Caribbean Cooking

Boeksignering door Helmi Smeulders. Island Vibes The joy of Caribbean Cooking

Donderdag 16 mei 18.00 – 20.00 uur

Helmi Smeulders is bij ons aanwezig om haar nieuwste boek Island Vibes, The Joy of Caribbean Cooking te signeren. Uiteraard onder het genot van een zonnig hapje en drankje.

Helmi Smeulders komt oorspronkelijk uit Nederland, maar woont, kookt en onderneemt al twintig jaar op Curaçao. Ze leidt een culinaire revolutie door nieuwe technieken toe te passen op eeuwenoude recepten. Ze deelt graag haar passie door bijzondere culinaire ervaringen te creëren, zoals geheime pop-up restaurants, culinaire roadtrips, hands-on workshops, avontuurlijke kookvakanties, exclusieve chef tables en door haar kookboeken.

Met haar kookboek neemt Helmi je mee op ontdekkingsreis door de kleurrijke en smaakvolle Caribische keuken, waarbij ze met unieke ingrediënten en innovative recepten een moderne twist geeft aan de Caribische keuken. Door de kleurrijke recepten en schitterende fotografie waan je je even op een Caribisch eiland.

Wil je hierbij zijn? Stuur dan even mailtje met het aantal personen naar info@63graden.com

Toegang is gratis

ROTZOOI Festival op zondag 26 mei in Ede

9 mei 2019

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *